Medewerkers

 

E. Ubachs – huisarts

In 1991 heb ik mij in Wijchen gevestigd als huisarts. Daarvoor heb ik een aantal jaren in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Naast mijn werk als huisarts houd ik mij ondermeer bezig met projecten ter verbetering van de gezondheidszorg in Nicaragua.

L. Vogels – huisarts

Na een aantal jaren in ziekenhuizen in Nederland en daarna als tropenarts in Zambia gewerkt te hebben ben ik in 1996 als huisarts in deze praktijk komen werken. Naast het gewone huisartsenvak ben ik arts reizigersgeneeskunde en heb ik een specialisatie in de palliatieve zorg gevolgd.

R. Huijbregtse – huisarts

In 2019 ben ik afgestudeerd als huisarts nadat ik het laatste jaar van mijn opleiding in deze praktijk heb meegedraaid. Sinds September 2020 werk ik voor vast op de donderdagen, daarnaast neem ik nog waar in andere praktijken. Voor ik aan de huisartsenopleiding begon heb ik gewerkt in het verpleeghuis en in het ziekenhuis op de afdelingen interne geneeskunde en maag-, darm-, leverziekten.

I. Calon – huisarts

Sinds 2018 werk ik als vrijdagdokter in deze fijne praktijk op de Huissteden, op de maandag en vrijdag ben ik aanwezig. Ik ben huisarts sinds 2001, aanvankelijk heb ik gewerkt in de regio Utrecht, daarna heb ik met mijn gezin in Chili en in Tsjechië gewoond en gewerkt en sinds een paar jaar woon en werk ik met plezier in uw regio.

Rita van Haandel – praktijkondersteuner

Sinds 2005 ben ik op dinsdag werkzaam als praktijkondersteuner, de andere dagen werk ik in de praktijk van Dhr. van Oorschot en Mw. Theloesen-van Bergen op het Europaplein in Wijchen. Daarnaast ben ik wondverpleegkundige. Voorheen heb ik als verpleegkundige en wijkverpleegkundige gewerkt.

Isabelle Velders – praktijkondersteuner

Sinds begin 2020 werk ik als praktijkondersteuner in deze huisartsenpraktijk, op de woensdagen en op donderdag om de week. Daarnaast ben ik nog werkzaam als jeugdverpleegkundige bij de GGD in Noord Brabant.

Marianne Timmer-Teunissen – doktersassistente

Vanaf 1992 ben ik als doktersassitente werkzaam in deze praktijk in Wijchen. Daarvoor werkte ik in Arnhem-Zuid, en op de poli Urologie van het UMC Radboudziekenhuis.

José Suppers-Hendriks – doktersassistente

In 2002 ben ik omgeschoold naar dotersassistente, na 18 jaar gewerkt te hebben als adviseur bij de Rabobank Nijmegen. Sindsdien werk ik in deze praktijk in Wijchen, met een tussenpauze van 3 jaar gewerkt te hebben op de spoedeisende hulp van het CWZ.

Lenny Keijzers – doktersassistente

Na jaren gewerkt te hebben in de kinderdagopvang, heb ik me in 2007 laten omscholen tot doktersassistente. Sindsdien werk ik hier in de praktijk.

Cindy Schel- van Heumen – doktersassistente

In 2003 heb ik mijn diploma voor doktersassistente behaald, hierna heb ik nog de opleiding voor pedagogiek gevolgd. Eerst heb in Nijmegen en omgeving als invalassistente gewerkt en sinds 2009 werk ik hier in Wijchen.

Elle van Stiphout – doktersassistente

Ik ben 6 jaar werkzaam geweest in de thuiszorg. Daarna heb ik de omscholing naar doktersassistente gedaan. Ik werk sinds 2018 met veel plezier in deze praktijk.

Dorothe Hüls – praktijkondersteuner ggz

Sinds 1984 werk ik in de GGZ. Eerst als psychiatrisch verpleegkundige in de kliniek, daarna als sociaal-psychiatrisch verpleegkundige en masterpsycholoog voor de ambualnte GGZ. Sinds 2015 ben ik praktijkondersteuner voor huisartsen, de laatste jaren werk ik ook als mindfulnesstrainer. Op dinsdagen ben ik met veel plezier werkzaam in de praktijk Wijchen.

Marjolein Schuwer – praktijkondersteuner ggz

Na mijn studie psychologie heb ik gekozen voor werk in de huisartsenpraktijk, waar mensen met psychische klachten op een laag drempelige manier hulp kunnen krijgen. Ik werk sinds begin 2020 in deze praktijk.

 

Contact en praktijkinformatie

Huisartsen Wijchen-Zuid
Huissteden 1452
6605 HL Wijchen

telefoon: 024 - 641 14 41
avond/weekend: 0900 - 8880

Alle praktijkinformatie