Medewerkers

E. Ubachs – huisarts

In 1991 heb ik mij in Wijchen gevestigd als huisarts. Daarvoor heb ik een aantal jaren in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Naast mijn werk als huisarts houd ik mij ondermeer bezig met projecten ter verbetering van de gezondheidszorg in Nicaragua.

L. Vogels – huisarts

Na een aantal jaren in ziekenhuizen in Nederland en daarna als tropenarts in Zambia gewerkt te hebben ben ik in 1996 als huisarts in deze praktijk komen werken. Naast het gewone huisartsenvak ben ik arts reizigersgeneeskunde en heb ik een specialisatie in de palliatieve zorg gevolgd.

M. de Haen – huisarts

Hier nog omschrijving

Rita van Haandel – praktijkondersteuner

Sinds 2005 ben ik op dinsdag werkzaam als praktijkondersteuner, de andere dagen werk ik in de praktijk van Dhr. van Oorschot en Mw. Theloesen-van Bergen op het Europaplein in Wijchen. Daarnaast ben ik wondverpleegkundige. Voorheen heb ik als verpleegkundige en wijkverpleegkundige gewerkt.

Anke van de Ven – praktijkondersteuner

Hier nog omschrijving

Marianne Timmer-Teunissen – doktersassistente

Vanaf 1992 ben ik als doktersassitente werkzaam in deze praktijk in Wijchen. Daarvoor werkte ik in Arnhem-Zuid, en op de poli Urologie van het UMC Radboudziekenhuis.

José Suppers-Hendriks – doktersassistente

In 2002 ben ik omgeschoold naar dotersassistente, na 18 jaar gewerkt te hebben als adviseur bij de Rabobank Nijmegen. Sindsdien werk ik in deze praktijk in Wijchen, met een tussenpauze van 3 jaar gewerkt te hebben op de spoedeisende hulp van het CWZ.

Lenny Keijzers – doktersassistente

Na jaren gewerkt te hebben in de kinderdagopvang, heb ik me in 2007 laten omscholen tot doktersassistente. Sindsdien werk ik hier in de praktijk.

Cindy van Heumen – doktersassistente

In 2003 heb ik mijn diploma voor doktersassistente behaald, hierna heb ik nog de opleiding voor pedagogiek gevolgd. Eerst heb in Nijmegen en omgeving als invalassistente gewerkt en sinds 2009 werk ik hier in Wijchen.

Elle van Stiphout – doktersassistente

Hier nog omschrijving

Contact en praktijkinformatie

Huisartsen Wijchen-Zuid
Huissteden 1452
6605 HL Wijchen

telefoon: 024 - 641 14 41
avond/weekend: 0900 - 8880

Alle praktijkinformatie

Contact en praktijkinformatie

Huisartsen Wijchen-Zuid
Huissteden 1452
6605 HL Wijchen

Telefoon: 024 - 641 14 41
Avond / weekend: 0900 - 8880