Reizigersadvies

 

Reizen naar een (sub)tropische bestemming kan een risico betekenen voor uw gezondheid. Bijvoorbeeld door het eten van besmet voedsel het drinken van ongezuiverd water, andere hygiënische omstandigheden, infectieziekten of risicovol gedrag. Uit het onderzoek blijkt dat vooral reizigers naar bestemmingen als Turkije, Marokko, Tunesië en Egypte onvoldoende beschermd zijn.

 

Aandacht voor uw gezondheid kan het verschil betekenen tussen een geslaagde vakantie of een reis waarvan u niet hebt kunnen genieten. Het is raadzaam om u van te voren goed te laten informeren en adviseren over de omstandigheden in het land waar u naar toe gaat, en uw bescherming tegen gezondheidsrisico’s.

 

In onze praktijk wordt de reizigersadvisering verzorgd door Lenny Keijzers, Cindy Schel – van Heumen, assistentes, en dokter Vogels, huisarts. Zij zijn hierin geschoold en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Tevens heeft de praktijk een gele koorts registratie, hetgeen betekent dat  u ook voor die vaccinatie in Wijchen terecht kunt.

 

U kunt hier het reisanamneseformulier invullen

 

U kunt het reizigersanamnese formulier downloaden, en deze volledig ingevuld naar ons toezenden. Er wordt dan contact met u opgenomen over het vaccinatie advies en de kosten, en u krijgt een afspraak aangeboden.

Contact en praktijkinformatie

Huisartsen Wijchen-Zuid
Huissteden 1452
6605 HL Wijchen

telefoon: 024 - 641 14 41
avond/weekend: 0900 - 8880

Alle praktijkinformatie